nieuws

Parabond: nieuwe generatie kitten

bouwbreed

waregem – DL Chemicals uit Waregem, België (producent van lijmen en kitten) toont op de Bouwbeurs het assortiment Parabond. Dit zijn producten op basis van de nieuwste generatie ms polymeren/hybride kitten. Een veelzijdig toepasbare kit, een overschilderbare beglazingskit, een kit voor dilatatievoegen, een gewone verlijmende kit en een verlijmende kit met een hoge aanvangskleefkracht zijn […]

waregem – DL Chemicals uit Waregem, België (producent van lijmen en kitten) toont op de Bouwbeurs het assortiment Parabond.

Dit zijn producten op basis van de nieuwste generatie ms polymeren/hybride kitten. Een veelzijdig toepasbare kit, een overschilderbare beglazingskit, een kit voor dilatatievoegen, een gewone verlijmende kit en een verlijmende kit met een hoge aanvangskleefkracht zijn producten uit de Parabond-serie.

DL Chemicals presenteert daarnaast Paratan, de serie polyurethaan lijmen voor bouw en industrie. Hierbij horen onder meer een normaal schuimende houtlijm en een sneldrogende schuimende houtlijm.

DL Chemicals, hal 3 C080

Reageer op dit artikel