nieuws

Opvoerinstallatie voor renovatieproject

bouwbreed Premium

weesp – Grundfos presenteert met de Sololift+ een huishoudelijke opvoerinstallatie die vuilwater of fecaliën afvoert. De zes varianten vangen het vuile water op bij de bron en pompen het via een dunne leiding naar het riool. Ze zijn geschikt voor de verbouw en renovatie van flatgebouwen en woningen. Met de zes nieuwe Sololift+ modellen kunnen […]

weesp – Grundfos presenteert met de Sololift+ een huishoudelijke opvoerinstallatie die vuilwater of fecaliën afvoert. De zes varianten vangen het vuile water op bij de bron en pompen het via een dunne leiding naar het riool. Ze zijn geschikt voor de verbouw en renovatie van flatgebouwen en woningen. Met de zes nieuwe Sololift+ modellen kunnen over nieuwe faciliteiten worden geplaatst zoals een nieuwe badkamer in de kelder van een woning tot nieuwe toiletten in een huizenblok. Grundfos levert de Sololift+ in diverse uitvoeringen met verschillende inlaatmogelijkheden. De nieuwe CWC-3 is geschikt voor renovatieprojecten. De uitvoering is ontworpen voor zwevende toiletten en heeft drie extra inlaten voor een wastafel, douche of bidet. Grundfos adviseert dit type voor badkamers.

Reageer op dit artikel