nieuws

Nijmegen akkoord met verkoop 163 huurhuizen

bouwbreed

arnhem – De Nijmeegse raad is op de valreep toch akkoord gegaan met de verkoop van 163 gemeentelijke huurwoningen. Er werd gevreesd voor uitstel van de verkoop, waardoor de woningen uiteindelijk minder zouden opbrengen. Voordat de raad moest beslissen ontstond namelijk onrust onder de bewoners over de overname door de twee particuliere bedrijven Rimag en […]

arnhem – De Nijmeegse raad is op de valreep toch akkoord gegaan met de verkoop van 163 gemeentelijke huurwoningen. Er werd gevreesd voor uitstel van de verkoop, waardoor de woningen uiteindelijk minder zouden opbrengen. Voordat de raad moest beslissen ontstond namelijk onrust onder de bewoners over de overname door de twee particuliere bedrijven Rimag en Timeless. Bewoners vreesden huurverhogingen en slecht onderhoud. Enkele raadsleden maakten zich bovendien zorgen over de toekomst van sommige panden met een monumentale status. Uiteindelijk ging de raad toch akkoord met de koop.

Reageer op dit artikel