nieuws

Nieuwe accutechniek voor gereedschap

bouwbreed Premium

zwijndrecht – Milwaukee Electric Tools presenteert op de beurs de nieuwe accutechnologie voor snoerloos gereedschap. Met de gebruikte lithium/ion-accu levert snoerloos gereedschap dezelfde prestaties als snoergebonden gereedschap, meldt importeur A & M Electric Tools Nederland uit Zwijndrecht. De nieuwe accu levert 28 volt en gaat volgens de leverancier ruim tweemaal langer mee dan de conventionele […]

zwijndrecht – Milwaukee Electric Tools presenteert op de beurs de nieuwe accutechnologie voor snoerloos gereedschap. Met de gebruikte lithium/ion-accu levert snoerloos gereedschap dezelfde prestaties als snoergebonden gereedschap, meldt importeur A & M Electric Tools Nederland uit Zwijndrecht. De nieuwe accu levert 28 volt en gaat volgens de leverancier ruim tweemaal langer mee dan de conventionele gereedschapsaccu�s van 18 volt. De zogeheten V28-accu levert meer vermogen en is lichter in gewicht.

Een meter geeft aan hoeveel energie nog in de accu zit. De elektronica houdt het vermogen tijdens de ontlading gelijk. De aard van de chemische samenstelling houdt de accu ook onder extreme omstandigheden aan de gang. Anders dan nikkelcadmium en nikkelmetaalhydride accu�s kunnen de Milwaukee nieuwe accu�s niet oververhit raken door zware belastingen. De leverancier rekent voor dat de nieuwe V28 cirkelzaag per acculading ruim 111 meter zaagt en de V28 boorhamer met één acculading 48 gaten van 26 millimeter maakt.

A&M, hal08, F055

Reageer op dit artikel