nieuws

Momentsleutel altijd goed afgesteld

bouwbreed

banbury – Een momentsleutel die altijd goed staat afgesteld, zegt Norbar uit het Britse Banbury te leveren met de TruCheck. Het bereik van deze momentsleutel ligt tussen 35 en 350 newtonmeter. De instellingen van het basismodel kunnen niet worden veranderd. De uitvoering is daarentegen robuust genoeg om een verblijf op de werkplaatsvloer te overleven. De […]

banbury – Een momentsleutel die altijd goed staat afgesteld, zegt Norbar uit het Britse Banbury te leveren met de TruCheck. Het bereik van deze momentsleutel ligt tussen 35 en 350 newtonmeter. De instellingen van het basismodel kunnen niet worden veranderd. De uitvoering is daarentegen robuust genoeg om een verblijf op de werkplaatsvloer te overleven. De gebruiker stelt het gewenste moment in en controleert met de bijbehorende tester of de instelling klopt. Het model TruCheck Plus biedt meer meetmogelijkheden en kan op een pc worden aangesloten. De accuratesse van de momentsleutel voldoet aan ISO6789:2003.

Reageer op dit artikel