nieuws

Klembord digitaliseert (aan)tekeningen

bouwbreed

londen – Unimatic Engineers uit Londen presenteert de DigiMemo A501, een elektronisch klembord die handgeschreven mededelingen en tekeningen digitaliseert en via een USB-poort overzet naar een pc of laptop. Schrijven gebeurt op gewoon papier; de pen schrijft als elke andere pen en digitaliseert het. Het elektronische bestand kan via e-mail worden verzonden of via My […]

londen – Unimatic Engineers uit Londen presenteert de DigiMemo A501, een elektronisch klembord die handgeschreven mededelingen en tekeningen digitaliseert en via een USB-poort overzet naar een pc of laptop. Schrijven gebeurt op gewoon papier; de pen schrijft als elke andere pen en digitaliseert het. Het elektronische bestand kan via e-mail worden verzonden of via My Script Notes omgezet in een Word-document. De DigiMemo is zo groot als een gewoon klembord. Verschillende mensen kunnen het bijvoorbeeld tijdens een vergadering tegelijkertijd gebruiken. In het geheugen past 8 megabyte wat overeenkomt met duizend vellen A4. Een Compact Flashmemory kaart breidt het geheugen uit.

Reageer op dit artikel