nieuws

Cd voor toepassing De Nieuwe Regeling

bouwbreed Premium

utrecht – Op de beurs Bouw & ICT introduceert Assistance Software software voor toepassing van De Nieuwe Regeling. De regelingen voor architecten (SR) en ingenieursbureaus (RVOI) zijn vervallen. Ze sloten niet goed op elkaar aan en kregen kritiek van de Nederlandse Mededingings Autoriteit. In plaats daarvan is de nieuwe regeling DNR 2005 gekomen. In opdracht […]

utrecht – Op de beurs Bouw & ICT introduceert Assistance Software software voor toepassing van De Nieuwe Regeling. De regelingen voor architecten (SR) en ingenieursbureaus (RVOI) zijn vervallen. Ze sloten niet goed op elkaar aan en kregen kritiek van de Nederlandse Mededingings Autoriteit. In plaats daarvan is de nieuwe regeling DNR 2005 gekomen. In opdracht van de Bond van Nederlandse Architecten en de brancheorganisatie ONRI heeft Assistance Software het pakket DNR ontwikkeld. Deel daarvan is de STB database met standaard taakbeschrijvingen. De DNR is verkrijgbaar op cd of te downloaden van de website van Assistence Software, www.assistance.nl.

Reageer op dit artikel