nieuws

Bouwvakker komt om na val uit hoogwerker

bouwbreed Premium

ARNHEM – In Arnhem is gistermiddag een bouwvakker omgekomen die aan de voegovergangen werkte bij de Nelson Mandelabrug. De man werkte voor Maurersöhne Holland BV, een bedrijf dat voegovergangen en brugopleggingen inspecteert en restaureert. De man zou uit een hoogwerker zijn gevallen en vervolgens op een parkeerterrein onder dat deel van de brug terecht zijn […]

ARNHEM – In Arnhem is gistermiddag een bouwvakker omgekomen die aan de voegovergangen werkte bij de Nelson Mandelabrug. De man werkte voor Maurersöhne Holland BV, een bedrijf dat voegovergangen en brugopleggingen inspecteert en restaureert. De man zou uit een hoogwerker zijn gevallen en vervolgens op een parkeerterrein onder dat deel van de brug terecht zijn gekomen. Het is nog onduidelijk hoe de man uit de hoogwerker heeft kunnen vallen.

Bij de werkzaamheden die hij voor de gemeente Arnhem uitvoerde worden de oude voegen schoongemaakt, gestraald en opnieuw geschilderd. Daarna wordt in de voegen een rubberen profiel gezet.

Reageer op dit artikel