nieuws

BMWT vernieuwt cursus verreiker

bouwbreed

leidschendam – Werknemers die bijvoorbeeld een verreiker bedienen moeten dat met een specifieke deskundigheid doen. De werkgever moet daarop volgens de Arbowet toezien. De Vereniging van Fabrikanten van en Handelaren in Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmiddelen (BMWT) stelt de vernieuwde cursus verreikers voor. De cursus maakt deel uit van BMWT Train; een systeem van gecertificeerde […]

leidschendam – Werknemers die bijvoorbeeld een verreiker bedienen moeten dat met een specifieke deskundigheid doen. De werkgever moet daarop volgens de Arbowet toezien. De Vereniging van Fabrikanten van en Handelaren in Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmiddelen (BMWT) stelt de vernieuwde cursus verreikers voor.

De cursus maakt deel uit van BMWT Train; een systeem van gecertificeerde opleidingen voor bestuurders van wat de Arbowet �mobiele arbeidsmiddelen met een eigen aandrijving� noemt. De inhoud van de opleidingen wordt in overeenstemming gebracht met wat een bedrijf vraagt en wordt ook in het bedrijf gegeven. De BMWT wijst er op dat ervaren bestuurders regelmatig een opfriscursus moeten volgen op de machine die ze dagelijks gebruiken.

BMWT, hal 07, A121

Reageer op dit artikel