nieuws

Beurs bouwmaterieel in Ahoy Rotterdam gaat door

bouwbreed

utrecht – Bouwmaterieel Ahoy gaat door. Van 26 tot en met 28 mei biedt de Rotterdamse Ahoy de ruimte aan materieel voor het grondverzet en het verticale transport. Rond de zeventig exposanten schreven zich in.

Projectmanager M. Bemers gaat ervan uit dat de omvang van de volgende editie in 2007 is verdubbeld en dat Bouwmaterieel Ahoy� dan dezelfde status heeft als de Infratech.

De belangstelling voor de Rotterdamse materieelbeurs is groot, constateert Bemers, ook al gaat het bij sommige bedrijven zakelijk gezien wat minder. De reden dat nogal wat ondernemingen aarzelden met hun toezegging. Uit de stemming die nu heerst, maakt Bemers op dat bedrijven ook met de editie van 2007 willen meedoen. Bouwmaterieel Ahoy� vindt in de oneven jaren plaats zodat de vakbeurs niet met de Technische Kontakt Dagen concurreert. Dat zal volgens Bemers niet zo snel gebeuren omdat Ahoy� naast grondverzet ook machines voor het verticaal transport en ander materieel als hoogwerkers toont.

Leveranciers van grondverzetmachines als Van Vliet, Wynmalen & Hausmann en Ahlmann maken dit jaar hun opwachting, net als de machinebouwers Liebherr en Sennebogen. Gebruikers van kranen als Mammoet, Riwal en Peinemann doen eveneens mee. Aanvankelijk zou ook ruimte worden gereserveerd voor occasions. Maar dat zou te veel met de gevestigde bedrijven concurreren. Er komen wel speciale dagen voor monteurs en inkopers.

Reageer op dit artikel