nieuws

Ausa bouwt nieuwe ruwterreinheftruck

bouwbreed

manresa – De Spaanse materieelfabrikant Ausa brengt een nieuwe vorkheffer voor ruw terrein op de markt. Deze C150H heft maximaal 1,5 ton. In grote lijnen komt de nieuwe vierwielaangedreven heftruck overeen met de varianten CH200/250. Ausa ontwikkelde voor de C150H onder meer een nieuwe hydrostatische aandrijving, cabine en contragewicht. De assen zijn voorzien van gesloten […]

manresa – De Spaanse materieelfabrikant Ausa brengt een nieuwe vorkheffer voor ruw terrein op de markt. Deze C150H heft maximaal 1,5 ton. In grote lijnen komt de nieuwe vierwielaangedreven heftruck overeen met de varianten CH200/250. Ausa ontwikkelde voor de C150H onder meer een nieuwe hydrostatische aandrijving, cabine en contragewicht. De assen zijn voorzien van gesloten multischijfremmen volgens Ausa beter werken dan de gebruikelijke blokremmen. Een planeetwielstelsel brengt meer vermogen over waarbij een differentieel van eigen ontwerp de rij-eigenschappen in het terrein verbetert.

Reageer op dit artikel