nieuws

Würth-schroevendraaier met twaalf bits

bouwbreed Premium

s-hertogenbosch – Würth Nederland BV levert sinds kort de Zebra, een magazijnschroevendraaier die in het handvat twaalf ingeklemde bits herbergt. Volgens de fabrikant hebben vergelijkbare schroevendraaiers van andere merken slechts ruimte voor zes van dergelijke hulpstukken.

Door de rode dop op de schroevendraaier uit te trekken opent het magazijn zich. De dop draait onafhankelijk rond van de tweecomponentenhandgreep. Dit voorkomt ongewenst openen van het magzijn. De schroevendraaier is door de goede grip en de hoge wrijvingsweerstand gemakkelijk te gebruiken. Bovendien past de ergonomisch vormgegeven handgreep goed in de handpalm van de gebruiker, zegt Würth.

Hulzenanker

Ook nieuw bij Würth is het nieuwe hulzenanker W-HA. Gemaakt van geel gechromateerd verzinkt staal is het anker met name geschikt voor doorsteekmontage en voor bevestigingen met kleine rand- en asafstanden.

Het nieuwe hulzenanker kenmerkt zich volgens Würth door goede prestaties zowel in minder vaste ondergronden als bij geringe verankeringsdiepten. Het anker heeft een zeskantige kop. Het is toepasbaar in beton, kalkzandsteen, volle steen, dikwandige holle bouwstenen en volle steen van licht beton.

Reageer op dit artikel