nieuws

Waterbedrijven bieden noodhulp op Sumatra

bouwbreed

delft – De waterbedrijven gaan noodhulp bieden in een gebied in het noordwestelijk deel van Sumatra. Het gaat om voorlopige installaties voor de watervoorziening. Hiervoor is 3 miljoen euro beschikbaar. Volgens een woordvoerster van de gezamenlijke waterbedrijven Vewin is de hulp gericht op de periode tussen de eerste noodopvang en de wederopbouw. Er gaan zo […]

delft – De waterbedrijven gaan noodhulp bieden in een gebied in het noordwestelijk deel van Sumatra. Het gaat om voorlopige installaties voor de watervoorziening. Hiervoor is 3 miljoen euro beschikbaar. Volgens een woordvoerster van de gezamenlijke waterbedrijven Vewin is de hulp gericht op de periode tussen de eerste noodopvang en de wederopbouw. Er gaan zo weinig mogelijk deskundigen uit Nederland helpen, waardoor zoveel mogelijk lokale werknemers het werk kunnen uitvoeren.

Reageer op dit artikel