nieuws

VastNed verkoopt diverse objecten

bouwbreed

rotterdam – VastNed Offices/Industrial heeft een logistiek centrum in Tilburg en twee kantoorgebouwen in Ede verkocht aan investeringsmaatchappij LaSalle Investment Management. De verkoopprijs bedraagt ongeveer 34 miljoen euro. VastNed Offices, dat een beursnotering heeft in Amsterdam, hoopt met de verkoop het rendement op zijn portefeuille op te krikken. De locaties in Ede hadden te maken met […]

rotterdam – VastNed Offices/Industrial heeft een logistiek centrum in Tilburg en twee kantoorgebouwen in Ede verkocht aan investeringsmaatchappij LaSalle Investment Management. De verkoopprijs bedraagt ongeveer 34 miljoen euro.

VastNed Offices, dat een beursnotering heeft in Amsterdam, hoopt met de verkoop het rendement op zijn portefeuille op te krikken. De locaties in Ede hadden te maken met veel leegstand. De theoretische jaarlijkse brutohuuropbrengst van de verkochte objecten bedraagt 3,5 miljoen euro.

Reageer op dit artikel