nieuws

Tweha

bouwbreed Premium

Tweha Trading heeft sinds kort de website www.deconcurrentieissprakeloos in de lucht. Op de site vergelijkt het bedrijf zijn Tec7 verlijmende kit met lijmsoorten van concurrenten. Tec7 is een verlijmings- en afdichtingskit op basis van hybride polymeren. Gebruik van een primer is niet nodig. Tweha heeft onthechtingstesten laten uitvoeren op 36 materialen. De verkregen waarden zijn […]

Tweha Trading heeft sinds kort de website www.deconcurrentieissprakeloos in de lucht. Op de site vergelijkt het bedrijf zijn Tec7 verlijmende kit met lijmsoorten van concurrenten. Tec7 is een verlijmings- en afdichtingskit op basis van hybride polymeren. Gebruik van een primer is niet nodig. Tweha heeft onthechtingstesten laten uitvoeren op 36 materialen. De verkregen waarden zijn vergeleken met Tec7.

Reageer op dit artikel