nieuws

Strabag Development verder in nieuw jasje

bouwbreed

dordrecht – Strabag Development gaat verder onder de naam Strabag Bouw en Ontwikkeling. Alle bouw- en ontwikkelingsactiviteiten zijn in het bedrijf samengevoegd. Gelijktijdig is de vennootschap Strabag Nederland omgedoopt in Dordrecht Diensten. Strabag Bouw en Ontwikkeling maakt onderdeel uit van Strabag Benelux. Op haar beurt behoort de onderneming tot het Duits-Oostenrijkse concern Bauholding Strabag, goed […]

dordrecht – Strabag Development gaat verder onder de naam Strabag Bouw en Ontwikkeling. Alle bouw- en ontwikkelingsactiviteiten zijn in het bedrijf samengevoegd. Gelijktijdig is de vennootschap Strabag Nederland omgedoopt in Dordrecht Diensten.

Strabag Bouw en Ontwikkeling maakt onderdeel uit van Strabag Benelux.

Op haar beurt behoort de onderneming tot het Duits-Oostenrijkse concern Bauholding Strabag, goed voor 5,7 miljard euro omzet en werkgever voor 32.000 bouwvakkers.

Reageer op dit artikel