nieuws

Starcase maakt het installateur makkelijk

bouwbreed

fareham – Sneller en gemakkelijker kan de installateur overweg met de nieuwe Starcase-montagekasten belooft Rolec. De fabrikant uit het Britse Fareham adviseert deze kasten uit de kunststof ABS voor onder meer verwarmings- en ventilatie-installaties. De Starcase komt in vijf standaard maten waarvan de kleinste 120 bij 90 bij 50 millimeter meet en de grootste 280 […]

fareham – Sneller en gemakkelijker kan de installateur overweg met de nieuwe Starcase-montagekasten belooft Rolec. De fabrikant uit het Britse Fareham adviseert deze kasten uit de kunststof ABS voor onder meer verwarmings- en ventilatie-installaties. De Starcase komt in vijf standaard maten waarvan de kleinste 120 bij 90 bij 50 millimeter meet en de grootste 280 bij 170 bij 60 millimeter. Rolec levert de kast in standaard lichtgrijs volgens RAL 7035. De montagekast voldoet aan IP66 en hangt onzichtbaar aan de muur. Als optie biedt de producent een veiligheidsslot.

Reageer op dit artikel