nieuws

Sluis scoort onvoldoende op VROM-taken

bouwbreed

sluis – De gemeente Sluis voert de VROM-taken onvoldoende uit. De heringedeelde gemeente heeft een achterstand bij de actualisering van bestemmingsplannen en bij de verlening van gebruiksvergunningen. Bovendien ontbreekt het vooralsnog aan handhavingsbeleid. De gemeente heeft een plan van aanpak met maatregelen opgesteld om de achterstanden in 2005 weg te werken.

sluis – De gemeente Sluis voert de VROM-taken onvoldoende uit. De heringedeelde gemeente heeft een achterstand bij de actualisering van bestemmingsplannen en bij de verlening van gebruiksvergunningen. Bovendien ontbreekt het vooralsnog aan handhavingsbeleid. De gemeente heeft een plan van aanpak met maatregelen opgesteld om de achterstanden in 2005 weg te werken.

Reageer op dit artikel