nieuws

Rijswijk verscherpt toezicht op viaducten

bouwbreed

RIJSWIJK – Rijswijk verscherpt het toezicht op viaducten. De gemeente is blij dat minister Peijs (verkeer) Rijkswaterstaat laat onderzoeken bij welke viaducten het verkeer het meeste risico loopt door vandalen te worden bekogeld. Aanleiding voor het onderzoek is de dood van een 30-jarige vrouw uit Uden in de nacht van zondag op maandag. De vrouw […]

RIJSWIJK – Rijswijk verscherpt het toezicht op viaducten. De gemeente is blij dat minister Peijs (verkeer) Rijkswaterstaat laat onderzoeken bij welke viaducten het verkeer het meeste risico loopt door vandalen te worden bekogeld.

Aanleiding voor het onderzoek is de dood van een 30-jarige vrouw uit Uden in de nacht van zondag op maandag. De vrouw overleed in een ziekenhuis aan zwaar hoofdletsel dat zij opliep doordat iemand een stuk stoeptegel vanaf een viaduct over de A4 in Rijswijk gooide.

Rijswijk gaat ook zelf onderzoeken in hoeverre er aan de viaducten op haar grondgebied voorzieningen moeten worden getroffen. Zij verscherpt het toezicht op bouwwerkzaamheden in de nabijheid van viaducten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels