nieuws

Projectdeur snel gemonteerd

bouwbreed

grou – Van Vuuren Deuren in Grou heeft voor de projectbouw het Fittin System ontwikkeld, een methode om deuren op de bouwplaats te monteren zonder al te veel bewerkingen. De methode is efficiënt en geeft weinig kans op beschadigingen. Het Friese deurenbedrijf heeft het Fittin System ontwikkeld vanuit de visie dat het een beter alternatief […]

grou – Van Vuuren Deuren in Grou heeft voor de projectbouw het Fittin System ontwikkeld, een methode om deuren op de bouwplaats te monteren zonder al te veel bewerkingen. De methode is efficiënt en geeft weinig kans op beschadigingen.

Het Friese deurenbedrijf heeft het Fittin System ontwikkeld vanuit de visie dat het een beter alternatief biedt voor de traditionele manier van levering en afhangen van deuren. In de praktijk wordt de deurenmonteur vaak geconfronteerd met kozijnen die onregelmatigheden vertonen, waardoor op de maatvoering van deuren te veel moet worden gecorrigeerd.

Binnen het Fittin System worden de deuren op maat en inclusief bewerkingen op de bouw aangeleverd. Nadat de opdrachtgever de gegevens heeft verstrekt gaat Van Vuuren de kozijnen nauwkeurig opmeten en digitaliseren. Deze data worden rechtstreeks gekoppeld aan het productieproces, zodat fouten en verkeerde bestellingen zijn uitgesloten.

Via 3D-techniek worden de kozijnen en deuren ingemeten en met gestuurde bewerkingsmachines gefreesd. Zo zijn alle bestellingen just-in-time aan te leveren en op de bouwplaats door een gespecialiseerd team snel en eenvoudig te monteren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels