nieuws

Profine verkocht aan investeringsgroep

bouwbreed

waardenburg – Kunststof kozijnenproducent Profine is overgenomen door de investeringsgroep Carlyle en Advent International. Carlyle heeft de meerderheid van de aandelen. Voormalig eigenaar Rütgers AG wilde na de acquisitie van Degussa af van de kunststofactiviteiten. Daaronder behoorden HT Troplast en Profine. Voor de klanten heeft de overname geen gevolgen volgens de directie van Profine Nederland.

waardenburg – Kunststof kozijnenproducent Profine is overgenomen door de investeringsgroep Carlyle en Advent International. Carlyle heeft de meerderheid van de aandelen.

Voormalig eigenaar Rütgers AG wilde na de acquisitie van Degussa af van de kunststofactiviteiten. Daaronder behoorden HT Troplast en Profine. Voor de klanten heeft de overname geen gevolgen volgens de directie van Profine Nederland.

Reageer op dit artikel