nieuws

Professionalisering politiekeurmerk

bouwbreed

den haag – Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) dat bedrijven en particulieren stimuleert bij het voorkomen van criminaliteit heeft licentieovereenkomsten getekend met drie certificeringsinstellingen. Doel is hiermee het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PVW) naar een professioneler niveau te tillen. Het Centrum voor Beveiliging en Veiligheid en SKW Certificatie gaan de certificering en de opleidingen […]

den haag – Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) dat bedrijven en particulieren stimuleert bij het voorkomen van criminaliteit heeft licentieovereenkomsten getekend met drie certificeringsinstellingen. Doel is hiermee het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PVW) naar een professioneler niveau te tillen.

Het Centrum voor Beveiliging en Veiligheid en SKW Certificatie gaan de certificering en de opleidingen verzorgen die verband houden met het politiekeurmerk. De Stichting Certificering Motorrijtuigenbeveiliging verzorgt alleen de certificering van het keurmerk.

Met het tekenen van de overeenkomst hopen de partijen meer vertrouwen in het PVW te kweken.

Reageer op dit artikel