nieuws

Priva Park op afstand te bedienen

bouwbreed

gemert – De Priva Park is een parkeerbeugel die op afstand vanuit de auto wordt bediend. Een ingebouwde accu voorziet de beugelaandrijving van de eenvoudigste uitvoering van energie. Bij wat leverancier Eureka Parking uit Gemert �normaal gebruik� noemt moet de accu eenmaal per halfjaar worden opgeladen. In een alternatieve constructie wekt een zonnecel de benodigde […]

gemert – De Priva Park is een parkeerbeugel die op afstand vanuit de auto wordt bediend. Een ingebouwde accu voorziet de beugelaandrijving van de eenvoudigste uitvoering van energie.

Bij wat leverancier Eureka Parking uit Gemert �normaal gebruik� noemt moet de accu eenmaal per halfjaar worden opgeladen. In een alternatieve constructie wekt een zonnecel de benodigde elektriciteit op. De beugel kan ook van een vaste voeding worden voorzien die gecombineerd kan worden met een (centrale) bediening.

Eureka levert uiteenlopende systemen voor de bediening. De materialen waaruit de Priva Park is opgebouwd weerstaan weer en wind. Gemonteerd biedt het systeem ruime weerstand tegen vandalen en het gewicht van de auto.

Reageer op dit artikel