nieuws

OM houdt De Vlieger nog vast voor verhoor

bouwbreed Premium

amsterdam – Het Openbaar Ministerie heeft zakenman Erik de Vlieger ook gisteren nog vastgehouden voor verhoor. De Vlieger zit al sinds maandag vast op het hoofdbureau van politie in Amsterdam. Hij werd in verzekering gesteld omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij afpersing. Afhankelijk van het verloop van de verhoren zit De Vlieger vandaag ook […]

amsterdam – Het Openbaar Ministerie heeft zakenman Erik de Vlieger ook gisteren nog vastgehouden voor verhoor. De Vlieger zit al sinds maandag vast op het hoofdbureau van politie in Amsterdam. Hij werd in verzekering gesteld omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij afpersing.

Afhankelijk van het verloop van de verhoren zit De Vlieger vandaag ook nog vast. Als de officier van justitie de zakenman nog langer vast wil houden, dan moet hij hem voorgeleiden voor de rechter-commissaris, zo lichtte een woordvoerder van het parket Amsterdam dinsdagavond toe. Het onderzoek richt zich op afpersingspraktijken rondom een café op het Leidseplein in Amsterdam. De Vlieger, wijlen Willem Endstra en Heineken-ontvoerder Holleeder zouden op onorthodoxe wijze hebben geprobeerd hun geïnvesteerde geld terug te krijgen toen het met het café bergafwaarts ging.

Reageer op dit artikel