nieuws

Nieuwe wijk in centrum Appingedam

bouwbreed

appingedam – Het centrum van Appingedam gaat de komende vijf jaar flink op de schop. Het Overdiepterrein wordt opnieuw ingericht. Het gemeentebestuur heeft daarover overeenstemming bereikt met woningstichting Marenland en aannemersbedrijf Kooi. Nadat de gebouwen van werkvoorzieningsschap Fivelingo zijn gesloopt en het terrein is gesaneerd, kan worden begonnen met de bouw van winkels, kantoren, een […]

appingedam – Het centrum van Appingedam gaat de komende vijf jaar flink op de schop. Het Overdiepterrein wordt opnieuw ingericht.

Het gemeentebestuur heeft daarover overeenstemming bereikt met woningstichting Marenland en aannemersbedrijf Kooi.

Nadat de gebouwen van werkvoorzieningsschap Fivelingo zijn gesloopt en het terrein is gesaneerd, kan worden begonnen met de bouw van winkels, kantoren, een gezondheidscentrum en 121 woningen. De huidige winkel van Albert Heijn bij het terrein kan uitbreiden. Het project kost 36 miljoen euro en moet in 2010 zijn afgerond.

Reageer op dit artikel