nieuws

Nieuwe Vescom-wandkleding geschikt voor projectmarkt

bouwbreed

deurne – Vescom BV uit Deurne heeft vier nieuwe dessins vinyl wandbekleding voor de projectmarkt. De dessins zijn Lugano, Locarno, Mirabel en Health Care. Ze zijn uitgewerkt in 72 kleuren. De wandbekleding is geschikt voor vaste wanden en systeemwanden. De dessins Lugano en Locarno zijn vooral bedoeld voor de hospitalitymarkt, waar sfeer belangrijk is. Lugano heeft […]

deurne – Vescom BV uit Deurne heeft vier nieuwe dessins vinyl wandbekleding voor de projectmarkt. De dessins zijn Lugano, Locarno, Mirabel en Health Care. Ze zijn uitgewerkt in 72 kleuren.

De wandbekleding is geschikt voor vaste wanden en systeemwanden. De dessins Lugano en Locarno zijn vooral bedoeld voor de hospitalitymarkt, waar sfeer belangrijk is. Lugano heeft een monumentaal karakter, met een bescheiden gebruik van metallic glans in de tekening. Er zijn negen kleuren met negen bijpassende uni�s. Locarno heeft een klassiek bloemmotief. De achttien hedendaagse tinten geven toch een eigentijdse uitstraling. Het klassieke dessin Mirabel is er in achttien nieuwe kleuren. Het is geschikt voor gastruimtes, kantoren en gezondheidsinstellingen.

Special voor de sector gezondheidszorg is de Health Care-collectie ontworpen. Eén dessin in achttien nieuwe kleuren. Deze kwaliteit is voorzien van een transparante Tedlar finish die bescherming biedt tegen vlekken en chemicaliën. Alle kwaliteiten zijn lichtecht, brandveilig, kras- en stootvast en naadloos te verwerken. Ze bevatten een Bio-Pruf toevoeging voor toepassing in ruimten die aan de meest strenge eisen van hygiëne moeten voldoen.

Reageer op dit artikel