nieuws

Nieuwe Klöber-serie voor platte daken

bouwbreed

eupen – Klöber Benelux lanceert een nieuw programma toebehoren voor platte daken. Deze serie Flavent omvat een compleet programma voor ventilatiedakdoorvoeren en dakaflopen. De serie is modulair opgebouwd, waardoor het aantal artikelen sterk is gereduceerd, aldus de fabrikant. De modulaire toebehoren voor dakdoorvoeren, ventilatiebuizen en dakaflopen kunnen gewoon met elkaar worden gecombineerd. Dure verlengstukken voor […]

eupen – Klöber Benelux lanceert een nieuw programma toebehoren voor platte daken. Deze serie Flavent omvat een compleet programma voor ventilatiedakdoorvoeren en dakaflopen. De serie is modulair opgebouwd, waardoor het aantal artikelen sterk is gereduceerd, aldus de fabrikant.

De modulaire toebehoren voor dakdoorvoeren, ventilatiebuizen en dakaflopen kunnen gewoon met elkaar worden gecombineerd. Dure verlengstukken voor buizen, vooral in geïsoleerde daken, zijn niet meer nodig, omdat alle toebehoren zijn voorzien van een voldoende lange buis. De Flavent hulpstukken zijn gemaakt van hard pvc. Er zijn diameters van 70, 100 en 125 millimeter beschikbaar.

Er zijn verschillende aansluitmogelijkheden, zoals met een pvc plakplaat, een bitumenaansluiting of een klemkoppeling.

Reageer op dit artikel