nieuws

Module Matsushita bewaakt pomp via gsm

bouwbreed

den haag – De nieuwe alarmmodule van Matsushita Electric waarschuwt via gsm voor storingen aan ver verwijderde machines. Het systeem draait op een gsm-modem en een programmeerbare besturing oftewel plc van Matsushita. Alle componenten zijn klaar voor gebruik. Control Configurator MS programmeert automatisch de plc door middel van bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer of een sms-bericht. […]

den haag – De nieuwe alarmmodule van Matsushita Electric waarschuwt via gsm voor storingen aan ver verwijderde machines. Het systeem draait op een gsm-modem en een programmeerbare besturing oftewel plc van Matsushita. Alle componenten zijn klaar voor gebruik.

Control Configurator MS programmeert automatisch de plc door middel van bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer of een sms-bericht. De gebruiker kan vier mobiele telefoonnummers ingeven, acht plc-ingangen en zestien sms-berichten van maximaal 34 tekens. Het systeem kan valse alarmen wegfilteren. Zo�n melding kan naar verschillende telefoons worden verstuurd. Wanneer een telefoon niet wordt opgenomen probeert het systeem een ander nummer. Matsushite adviseert de alarmmodule voor onder meer pompen van rioolgemalen en bronbemalingen.

Reageer op dit artikel