nieuws

Materieelveiling voor wederopbouw Azië

bouwbreed

den haag – Troostwijk Veilingen organiseert samen met brancheorganisaties in de grondverzet- en agribranche een veiling van materieel voor de wederopbouw van de door de zeebeving getroffen gebieden in Azië. De aangeboden machines worden 10 maart in Apeldoorn geveild. Alle provisies en opgelden worden afgedragen aan geselecteerde organisaties als Giro 555 en Agriterra. De initiatiefnemers […]

den haag – Troostwijk Veilingen organiseert samen met brancheorganisaties in de grondverzet- en agribranche een veiling van materieel voor de wederopbouw van de door de zeebeving getroffen gebieden in Azië. De aangeboden machines worden 10 maart in Apeldoorn geveild. Alle provisies en opgelden worden afgedragen aan geselecteerde organisaties als Giro 555 en Agriterra. De initiatiefnemers beraden zich nog over andere goede doelen.

De speciale veiling wordt ondersteund door de brancheorganisaties BMWT (fabrikanten en importeurs van grondverzetmachines), Bouwend Nederland (afdeling grondwerk) en de agrarische koepelorganisaties COM, Cumela en Federatie Agro Techniek. Het Apeldoorns congres & evenementencentrum heeft de Americahal ter beschikking gesteld.

Kopers van het geveilde materieel betalen de veilingmeester de normale opgelden van 16 procent van de verkoopprijs. Verkopers dragen bij uitzondering 5 procent provisie af. Mocht een machine niet worden verkocht, dan wordt afhankelijk van het bedrag, 1,5 tot 2,5 procent in rekening gebracht. De inschrijving sluit 16 februari.

Reageer op dit artikel