nieuws

MAN wijzigt naam van dealerbedijven

bouwbreed

vianen – MAN geeft de dealerbedrijven een andere naam om het merk bekender te maken. De eigen naam van deze zogeheten Trucknology Centres verandert in MAN waarop de plaats van vestiging volgt. Het gaat om Abcon Bedrijfswagens in Geleen, Maasbracht, Kessel en Venlo, A-Point Truck & Trailer Service in Amsterdam en Hoofddorp, Citam Bedrijfswagens in […]

vianen – MAN geeft de dealerbedrijven een andere naam om het merk bekender te maken. De eigen naam van deze zogeheten Trucknology Centres verandert in MAN waarop de plaats van vestiging volgt. Het gaat om Abcon Bedrijfswagens in Geleen, Maasbracht, Kessel en Venlo, A-Point Truck & Trailer Service in Amsterdam en Hoofddorp, Citam Bedrijfswagens in Apeldoorn, Doetinchem, Huissen en Nijmegen en Gebr. Vullings Bedrijfswagens in Eindhoven (Best), Helmond, Den Bosch en Tilburg.

Zo heet Abcon Bedrijfswagens in Maasbracht nu MAN Maasbracht en is de naam van A-Point Truck & Trailer Service in Amsterdam veranderd MAN Amsterdam. Citam Bedrijfswagens in Doetinchem is MAN Varsseveld geworden en Vullings Bedrijfswagen in Best heet MAN Eindhoven.

Reageer op dit artikel