nieuws

Limburg ontevreden over IJzeren Rijn

bouwbreed Premium

maastricht – De Limburgse gedeputeerde M. Vestjens (VVD, verkeer) noemt de onduidelijkheid over de komst van de IJzeren Rijn in Midden-Limburg “fnuikend” voor de regio en de verhouding met de Belgische overheid. In de provinciale statencommissie Verkeer foeterde Vestjens op de Eerste Kamer. Die heeft opdracht gegeven voor weer nieuw onderzoek naar juridische aspecten en […]

maastricht – De Limburgse gedeputeerde M. Vestjens (VVD, verkeer) noemt de onduidelijkheid over de komst van de IJzeren Rijn in Midden-Limburg “fnuikend” voor de regio en de verhouding met de Belgische overheid.

In de provinciale statencommissie Verkeer foeterde Vestjens op de Eerste Kamer. Die heeft opdracht gegeven voor weer nieuw onderzoek naar juridische aspecten en geldigheid van de historische verdragen over gebruik van de 19de-eeuwse spoorlijn tussen Antwerpen en het Duitse Roergebied. “Door al die onderzoeken weet niemand waar hij aan toe is”, aldus Vestjens.

De PvdA is juist blij met het zoveelste onderzoek. Zolang er wordt onderzocht komt er immers geen nieuwe spoorlijn.

Reageer op dit artikel