nieuws

Immobilisatie

bouwbreed

Www.immobilisatie.nl is de vernieuwde website van het Centrum Immobilisatie (CIM). Op de site vindt men informatie en kennis over het produceren van bouwstoffen via immobiliseren. Immobiliseren is een technologische bewerking waarbij de fysische en/of chemische eigenschappen van een afvalstof zodanig worden gewijzigd, dat de verspreiding van milieuverontreinigende stoffen door uitloging, erosie of verstuiving aanzienlijk vermindert, […]

Www.immobilisatie.nl is de vernieuwde website van het Centrum Immobilisatie (CIM). Op de site vindt men informatie en kennis over het produceren van bouwstoffen via immobiliseren. Immobiliseren is een technologische bewerking waarbij de fysische en/of chemische eigenschappen van een afvalstof zodanig worden gewijzigd, dat de verspreiding van milieuverontreinigende stoffen door uitloging, erosie of verstuiving aanzienlijk vermindert, verduidelijkt de site.

Reageer op dit artikel