nieuws

Hsl-overleg over enkele weken verder

bouwbreed

DEN HAAG/BRUSSEL – Het overleg met België over een oplossing van de problemen rond de hogesnelheidslijn heeft nog geen resultaat opgeleverd. Minister Peijs (verkeer) en de Belgische vice-premier Vande Lanotte hebben woensdagavond een goed en constructief gesprek in goede sfeer gehad, lieten woordvoerders in Den Haag en Brussel weten. Over enkele weken praten zij verder. […]

DEN HAAG/BRUSSEL – Het overleg met België over een oplossing van de problemen rond de hogesnelheidslijn heeft nog geen resultaat opgeleverd.

Minister Peijs (verkeer) en de Belgische vice-premier Vande Lanotte hebben woensdagavond een goed en constructief gesprek in goede sfeer gehad, lieten woordvoerders in Den Haag en Brussel weten. Over enkele weken praten zij verder.

Over de inhoud van het besprokene wilden beide kanten niets kwijt, “om het overleg niet te compliceren”, aldus de woordvoerder van Vande Lanotte. Waar de twee bewindslieden elkaar troffen, bleef ook een goed bewaard geheim.

Reageer op dit artikel