nieuws

Haskoning verkoopt aandeel Bioclear

bouwbreed

nijmegen – Royal Haskoning heeft zijn deelneming in Bioclear beëindigd. Samen met de NOM heeft het management van Bioclear het aandeel van Haskoning overgenomen. Reden is dat de synergie tussen Bioclear en Haskoning in het verleden te beperkt is gebleken. In voorkomende gevallen blijven beide bedrijven wel samenwerken. Bioclear is een bureau dat werkt aan […]

nijmegen – Royal Haskoning heeft zijn deelneming in Bioclear beëindigd. Samen met de NOM heeft het management van Bioclear het aandeel van Haskoning overgenomen. Reden is dat de synergie tussen Bioclear en Haskoning in het verleden te beperkt is gebleken. In voorkomende gevallen blijven beide bedrijven wel samenwerken.

Bioclear is een bureau dat werkt aan multidisciplinaire projecten op het gebied van bodem, water en industriële processen. Daarbij gaat het om complete oplossingstrajecten van consultancy, management en technologie tot research.

Reageer op dit artikel