nieuws

Grote opdracht Fugro voor Brass in Nigeria

bouwbreed

leidschendam – Brass LNG in Nigeria heeft Fugro een opdracht gegeven met een waarde van 14 miljoen dollar. Het Nederlandse ingenieursbureau gaat een geofysisch en geotechnisch onderzoek uitvoeren bij de LNG- en LPG-faciliteiten vlak bij de bestaande terminal van Nigeria Agip Oil Company. Het onderzoek gebeurt zowel op land als in de kustwateren. De gegevens […]

leidschendam – Brass LNG in Nigeria heeft Fugro een opdracht gegeven met een waarde van 14 miljoen dollar. Het Nederlandse ingenieursbureau gaat een geofysisch en geotechnisch onderzoek uitvoeren bij de LNG- en LPG-faciliteiten vlak bij de bestaande terminal van Nigeria Agip Oil Company.

Het onderzoek gebeurt zowel op land als in de kustwateren. De gegevens zullen worden gebruikt bij het ontwerp en de constructie van aanlegsteigers en vaarroutes voor LNG-verschepingsfaciliteiten.

De uitvoering van het werk start nog deze maand. Naar verwachting zal het project ongeveer 10 maanden in beslag nemen waarvan zes maanden voor het veldwerk.

Reageer op dit artikel