nieuws

Glazen woontorens in centrum Heerlen

bouwbreed

heerlen – Snippe Projecten uit Amsterdam gaat drie glazen woontorens bouwen rond het centrum van Heerlen. Ze bieden ruimte aan 120 koop- en huurappartementen. De Heerlense architect W. Arets heeft de torens met aan elke kant een glazen gevel ontworpen. Halverwege volgend jaar wordt begonnen met de sloop van de huidige bebouwing, daarna verrijzen de […]

heerlen – Snippe Projecten uit Amsterdam gaat drie glazen woontorens bouwen rond het centrum van Heerlen. Ze bieden ruimte aan 120 koop- en huurappartementen. De Heerlense architect W. Arets heeft de torens met aan elke kant een glazen gevel ontworpen.

Halverwege volgend jaar wordt begonnen met de sloop van de huidige bebouwing, daarna verrijzen de torens in twee jaar tijd. Ze worden gebouwd op een grote parkeergarage.

Reageer op dit artikel