nieuws

GEP levert nieuwe regenwaterfilters

bouwbreed

numansdorp – GEP stelt het nieuwe Inlinefilter voor. Het bedrijf uit Numansdorp levert de regenwaterfilters voor daken met een oppervlak van 3000 tot 40.000 vierkante meter. De Inlinefilters hebben prefab gemonteerde automatische sproeiers die de filterplaten schoonspuiten. De filterplaten zijn gemaakt uit roestvast staal en zitten in een behuizing uit PE. GEP ontwierp de regenwaterfilters […]

numansdorp – GEP stelt het nieuwe Inlinefilter voor. Het bedrijf uit Numansdorp levert de regenwaterfilters voor daken met een oppervlak van 3000 tot 40.000 vierkante meter. De Inlinefilters hebben prefab gemonteerde automatische sproeiers die de filterplaten schoonspuiten. De filterplaten zijn gemaakt uit roestvast staal en zitten in een behuizing uit PE. GEP ontwierp de regenwaterfilters met een minimaal verval tussen aanvoer en afvoer.

Reageer op dit artikel