nieuws

Geluidsschermen bij knooppunt Hooipolder

bouwbreed Premium

den bosch – KWS-dochter Holland Scherm uit Rotterdam begint binnenkort met de aanleg van geluidwerende voorzieningen bij Knooppunt Hooipolder. De werkzaamheden langs de A59 en de A27 nemen naar verwachting vier maanden in beslag, aldus Rijkswater-staat. Langs de hoofdrijbaan van de A27 wordt een houten geluidsscherm van 600 meter lengte geplaatst, bij het viaduct Hooipolder […]

den bosch – KWS-dochter Holland Scherm uit Rotterdam begint binnenkort met de aanleg van geluidwerende voorzieningen bij Knooppunt Hooipolder. De werkzaamheden langs de A59 en de A27 nemen naar verwachting vier maanden in beslag, aldus Rijkswater-staat.

Langs de hoofdrijbaan van de A27 wordt een houten geluidsscherm van 600 meter lengte geplaatst, bij het viaduct Hooipolder komt eenzelfde scherm met een lengte van 300 meter. Verder wordt op de bestaande geluidswal bij Rijvoortsehoef een extra geluidsscherm geplaatst. De schermen zijn dubbel absorberend en absorberen dus ook het geluid aan de bewoonde kant.

Rijkswaterstaat verwacht weinig overlast voor het verkeer. De weg wordt niet afgesloten tijdens de werkzaamheden, wel enigszins versmald.

Reageer op dit artikel