nieuws

Geld corporatie Union in huizen Dordrecht

bouwbreed

dordrecht – De Oud-Beijerlandse corporatie Union gaat investeren in het Dordrechtse nieuwbouwproject Zeehavenlaan-Oost. De Dordtse corporatie Woondrecht heeft geen geld voor de bouw van 98 huur- en koopwoningen. Om de bouw toch te laten beginnen, neemt Union de investeringen voor haar rekening. Union treedt niet alleen op als investeerder maar ook als opdrachtgever. Woondrecht blijft […]

dordrecht – De Oud-Beijerlandse corporatie Union gaat investeren in het Dordrechtse nieuwbouwproject Zeehavenlaan-Oost. De Dordtse corporatie Woondrecht heeft geen geld voor de bouw van 98 huur- en koopwoningen. Om de bouw toch te laten beginnen, neemt Union de investeringen voor haar rekening. Union treedt niet alleen op als investeerder maar ook als opdrachtgever. Woondrecht blijft de contactpersoon voor gemeente en bewoners.

Reageer op dit artikel