nieuws

Fugro ziet winst en omzet fors stijgen

bouwbreed

leidschendam – Ingenieursbureau Fugro heeft vorig jaar een winst geboekt van 66,5 miljoen euro voor afschrijving van goodwill bij een omzet van even meer dan een miljard. In 2003 was de winst 45,1 miljoen en de omzet 830 miljoen. Met deze cijfers bevestigt president-directeur Gert-Jan Kramer de voorlopige cijfers die hij tijdens zijn nieuwjaarsrede zijn […]

leidschendam – Ingenieursbureau Fugro heeft vorig jaar een winst geboekt van 66,5 miljoen euro voor afschrijving van goodwill bij een omzet van even meer dan een miljard. In 2003 was de winst 45,1 miljoen en de omzet 830 miljoen.

Met deze cijfers bevestigt president-directeur Gert-Jan Kramer de voorlopige cijfers die hij tijdens zijn nieuwjaarsrede zijn medewerkers liet weten. Toen verwachtte hij een winst van rond de 65 miljoen.

Deze cijfers zijn overigens gemaakt op basis van de oude Nederlandse accountantsregels. Fugro is nog bezig de cijfers – ook die over 2003 – op te stellen volgens de nieuwe internationale regels voor de jaarverslaglegging. Die zullen op 11 maart worden gepresenteerd.

Voor 2005 ligt de werkvoorraad zo�n 5 procent hoger bij constante wisselkoersen. Al eerder sprak Kramer de verwachting uit dat de winst dit jaar verder zal groeien tot meer dan 72 miljoen.

Reageer op dit artikel