nieuws

DeWalt boort snel door staal

bouwbreed Premium

bergen op zoom – DeWalt introduceert een 50 millimeter magnetische metaalboor- en freesmachine. Met de tweetoerige 1150 watt motor en een boorcapaciteit van 50 millimeter is er snel en accuraat mee door staal te boren, zegt DeWalt Benelux in Bergen op Zoom. Door het lichte gewicht van 13 kilogram en het compacte design is de […]

bergen op zoom – DeWalt introduceert een 50 millimeter magnetische metaalboor- en freesmachine. Met de tweetoerige 1150 watt motor en een boorcapaciteit van 50 millimeter is er snel en accuraat mee door staal te boren, zegt DeWalt Benelux in Bergen op Zoom. Door het lichte gewicht van 13 kilogram en het compacte design is de machine eenvoudig te verplaatsten en te transporteren.

Voor de snelheid en het gebruiksgemak is de machine voorzien van een gepatenteerde omkeerbare hendel voor moeilijke toepassingen. De boor heeft een sleutelvrije gereedschapshouder voor het snel wisselen van kernboren, een handige automatische kernuitwerper en een gemakkelijk bedieningspaneel.

Voor de veiligheid bij een mogelijke stroomuitval heeft de elektromagneet een uitschakelvertraging van 3 seconden. De machine zal ook niet automatisch herstarten als de stroomtoevoer wordt hersteld. wanneer de magneet per ongeluk wordt uitgeschakeld zal de machine zichzelf ook uitschakelen. Herstart is pas mogelijk als de magneet weer in werking is gesteld.

De machine wordt standaard geleverd met draagkoffer, koelstofreservoir met druppelvoeding, veiligheidsriem en universele snelwisselgereedschapshouder.

Reageer op dit artikel