nieuws

Baayen directeur van centrum aanbesteden

bouwbreed

den haag – Ir. A.J. (Harry) Baayen wordt per 1 februari 2005 directeur van het Kenniscentrum Aanbesteden. Hij is verantwoordelijk voor de opbouw van het Kenniscentrum dat een belangrijke taak gaat vervullen in de professionalisering van het opdrachtgeverschap van de overheid. Het Kenniscentrum wordt aangestuurd door de gezamenlijke overheden. Hiervoor was Baayen plaatsvervangend directeur-generaal van […]

den haag – Ir. A.J. (Harry) Baayen wordt per 1 februari 2005 directeur van het Kenniscentrum Aanbesteden. Hij is verantwoordelijk voor de opbouw van het Kenniscentrum dat een belangrijke taak gaat vervullen in de professionalisering van het opdrachtgeverschap van de overheid. Het Kenniscentrum wordt aangestuurd door de gezamenlijke overheden.

Hiervoor was Baayen plaatsvervangend directeur-generaal van de Rijksgebouwendienst. Hij coördineerde voor VROM ondermeer de parlementaire enquête bouwnijverheid en was nauw betrokken bij alle acties die daaruit voortkwamen, waaronder het uitwerken van de gedachte om een Kenniscentrum Aanbesteden op te richten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels