nieuws

Aquadelta gaat verder met uitbreiden

bouwbreed

bruinisse – Begin maart hoopt het Zeeuwse vakantiepark Aquadelta in Bruinisse te kunnen starten met de bouw van de tweede fase van AquaStaete, een uitbreiding van het bestaande park. Het gehele plan bestaat uit 228 luxueuze vakantiewoningen aan het Grevelingenmeer. Daarvan zijn er al ruim honderd opgeleverd. In de tweede fase worden de overige huizen […]

bruinisse – Begin maart hoopt het Zeeuwse vakantiepark Aquadelta in Bruinisse te kunnen starten met de bouw van de tweede fase van AquaStaete, een uitbreiding van het bestaande park. Het gehele plan bestaat uit 228 luxueuze vakantiewoningen aan het Grevelingenmeer. Daarvan zijn er al ruim honderd opgeleverd. In de tweede fase worden de overige huizen gebouwd.

Behalve met uitbreiden is Aquadelta ook bezig met het opknappen en vernieuwen van de centrale voorzieningen op het bestaande recreatiepark, dat inmiddels ruim 25 jaar oud is. Het streven is om in de loop van volgend jaar klaar te zijn met bouwen.

Reageer op dit artikel