nieuws

Animo zonne-energie blijft onveranderlijk

bouwbreed

den haag – Het gedeeltelijk wegvallen van rijkssubsidies op zonnepanelen heeft de markt geen goed gedaan. Sommige bedrijven verloren 80 procent van hun omzet. Toch ziet M. van Veen, directeur van SolarNRG uit �s-Gravenzande, dat de animo bij gemeenten en bedrijven om zonnepanelen te installeren niet schrikbarend is afgenomen. Het bedrijf van Van Veen wist […]

den haag – Het gedeeltelijk wegvallen van rijkssubsidies op zonnepanelen heeft de markt geen goed gedaan. Sommige bedrijven verloren 80 procent van hun omzet. Toch ziet M. van Veen, directeur van SolarNRG uit �s-Gravenzande, dat de animo bij gemeenten en bedrijven om zonnepanelen te installeren niet schrikbarend is afgenomen.

Het bedrijf van Van Veen wist in het afgelopen jaar een aantal prestigieuze opdrachten in de wacht te slepen. “In Den Haag gaan 26 basisscholen elk achttien zonnepanelen van ons installeren, om ouders en kinderen bewust te maken van zonne-energie,” meldt Van Veen.

Daarnaast heeft SolarNRG 63 panelen geplaatst bij ruimtevaarder Wubbo Ockels in Aerdenhout. Dit jaar installeert het bedrijf 72 panelen op het dak van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en heeft het opdrachten voor de wijk Roomburg in Leiden.

Reageer op dit artikel