nieuws

Allianz slaat geld uit fabrikant MAN

bouwbreed

frankfurt – Drie grote financiële instellingen in Duitsland verkopen hun gezamenlijke belang van 24,2 procent in de vrachtwagen- en machinefabrikant MAN aan institutionele beleggers. De deelneming heeft tegen de slotkoers van MAN op de beurs in Frankfurt van dinsdag een waarde van 1,05 miljard euro. De drie instellingen zijn de verzekeraars Allianz, Munchener Ruckversicherung en […]

frankfurt – Drie grote financiële instellingen in Duitsland verkopen hun gezamenlijke belang van 24,2 procent in de vrachtwagen- en machinefabrikant MAN aan institutionele beleggers. De deelneming heeft tegen de slotkoers van MAN op de beurs in Frankfurt van dinsdag een waarde van 1,05 miljard euro.

De drie instellingen zijn de verzekeraars Allianz, Munchener Ruckversicherung en Commerzbank. Ze maakten gisteren bekend dat de plaatsing van hun in Regina Verwaltungsgesellschaft ondergebrachte aandelen onmiddellijk is begonnen. De transactie zal de hoeveelheid vrij verhandelbare aandelen MAN aanzienlijk vergroten.

Reageer op dit artikel