nieuws

Ondanks protest hoogbouw Groningen

bouwbreed

grootegast – Ondanks negenhonderd protesten vanuit de bevolking mag de hoogbouw bestaande uit appartementenflats in het Groningse Grootegast worden gebouwd. De bouw in het landschappelijk gebied is al tijden onderwerp van felle discussies. Het gaat om hoogbouw met 1000 vierkante meter winkels en een multifunctioneel centrum. Het geheel vergt een investering vergt van rond de […]

grootegast – Ondanks negenhonderd protesten vanuit de bevolking mag de hoogbouw bestaande uit appartementenflats in het Groningse Grootegast worden gebouwd.

De bouw in het landschappelijk gebied is al tijden onderwerp van felle discussies. Het gaat om hoogbouw met 1000 vierkante meter winkels en een multifunctioneel centrum. Het geheel vergt een investering vergt van rond de 5 miljoen euro. De gemeente denkt dat de appartementen een bedrag van 1 miljoen euro opleveren dat kan worden geïnvesteerd in het opknappen van het centrum.

De bevolking wil dat er slechts aan de rand van het gebied wordt gebouwd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels