nieuws

Nederlandse zolder maakt furore als woonruimte

bouwbreed

den haag -De zolderruimte van de familie Kemperman is de winnaar van de Nationale Zolderverbouwing 2004. De zolder in het centrum van Den Haag werd omgetoverd tot een grote woonkamer van 9 bij 9 meter. Gisteren ontvingen de winnaars uit handen van de voorzitter Centrale Branchevereniging Wonen in Almere een wooncheque van 5000 euro. De […]

den haag -De zolderruimte van de familie Kemperman is de winnaar van de Nationale Zolderverbouwing 2004. De zolder in het centrum van Den Haag werd omgetoverd tot een grote woonkamer van 9 bij 9 meter. Gisteren ontvingen de winnaars uit handen van de voorzitter Centrale Branchevereniging Wonen in Almere een wooncheque van 5000 euro.

De jury, Dennis Mulder (Klussen & Wonen) en Monique van der Reijden (Dutch Style Company en Thuis op IJburg) kozen de Haagse zolder uit de 500 deelnemers aan de fotowedstrijd �De Nationale Zolderverbouwing 2004, Nederland leeft op zolder�.

De woonruimte toont de vele mogelijkheden van een zolder. Rondom de trapopgang zijn binnenwanden geplaatst. In het portaal dat zo ontstaat heeft de wasmachine en de cv-ketel een plaats gekregen. Het portaal is afgesloten met twee deuren met glazen panelen. De wedstrijd is onder anderen een initiatief van vijf merkfabrikanten van bouwproducten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels