nieuws

Water heeft geen effect op schakelkast

bouwbreed Premium

den haag – Voor onder meer bouwmachines levert Rittal schakelkasten die waterdicht zijn volgens IP69K. De binnenkant is eveneens waterbestendig afgewerkt. Het hang- en sluitwerk en de montagepunten zijn bestand tegen trillingen. Rittal liet de waterdichtheid beproeven bij een waterdruk van 100 bar bij een temperatuur van 80 graden celsius op een afstand van 100 […]

den haag – Voor onder meer bouwmachines levert Rittal schakelkasten die waterdicht zijn volgens IP69K. De binnenkant is eveneens waterbestendig afgewerkt. Het hang- en sluitwerk en de montagepunten zijn bestand tegen trillingen. Rittal liet de waterdichtheid beproeven bij een waterdruk van 100 bar bij een temperatuur van 80 graden celsius op een afstand van 100 tot 150 millimeter en onder hoeken van 0, 30, 60 en 90 graden.

Reageer op dit artikel