nieuws

Vibo levert nieuwe EC-ventilatoren

bouwbreed Premium

helmond – Vibo Benelux levert ventilatoren voor luchtbehandelingskasten van ebm-papst. De grootste variant meet een doorsnede van 630 millimeter. De motoren zijn van het type EC en combineren volgens de leverancier uit Helmond de voordelen van wissel- en gelijkstroommotoren. De aandrijvingen zijn makkelijk op het net aan te sluiten. Ze zijn traploos te regelen via […]

helmond – Vibo Benelux levert ventilatoren voor luchtbehandelingskasten van ebm-papst. De grootste variant meet een doorsnede van 630 millimeter. De motoren zijn van het type EC en combineren volgens de leverancier uit Helmond de voordelen van wissel- en gelijkstroommotoren.

De aandrijvingen zijn makkelijk op het net aan te sluiten. Ze zijn traploos te regelen via de stuurspanning op de ventilator. EC-motoren verbruiken weinig energie en maken ook weinig lawaai. De ventilator draait volgens Vibo altijd optimaal omdat die geregeld wordt aangestuurd.

Reageer op dit artikel