nieuws

Tsjechië krijgt uitleg Nota mobiliteit

bouwbreed Premium

den haag – De verkeersministers van Nederland en Tsjechië hebben een verdrag gesloten over samenwerking op het gebied van mobiliteit. Eén van de eerste activiteiten is een presentatie van de Nederlandse Nota mobiliteit aan Tsjechische beleidsmakers. Het verdrag loopt vier jaar. Voor de eerste twee jaar zijn concrete afspraken gemaakt over overleg en werkbezoeken. Onderwerpen […]

den haag – De verkeersministers van Nederland en Tsjechië hebben een verdrag gesloten over samenwerking op het gebied van mobiliteit. Eén van de eerste activiteiten is een presentatie van de Nederlandse Nota mobiliteit aan Tsjechische beleidsmakers.

Het verdrag loopt vier jaar. Voor de eerste twee jaar zijn concrete afspraken gemaakt over overleg en werkbezoeken. Onderwerpen die reeds geagendeerd staan, zijn wegenbouw, kilometerheffing, Europese aanbestedingsregels en het terugdringen van geluidsoverlast.

Reageer op dit artikel